Script support IE Browser

                  en       bg

MATERMACC

Oкопните култиватори "Unica" на "Matermacc" са използвани и предпочитани от много фермери заради своята здравина, надежност и експлотационна гъвкавост.
Механична линейна сеялка за посев на зърнени култури-пшеница,ечемик, рапицa, соя, люцерна и др.
Mater Macc Multi Line е сеялка за редово засяване на зеленчуци с минималното разстояние на засяване от 5 см. между редовете.
Сеялките на Mater Macc ,серия MSO, са прецизни сеялки за малки зеленчукови семена. MSO са продукт на многогодишни разработки и иновации на Mater Macc в областа прецизното сеене.Високата гъвкавост на разпределителя, прави тези сеялки подходящи за специализирана употреба, като сеитба на много финни зеленчукови семена.
Сеялките от серия 4000 на MaterMacc са предпочитани от много земеделци, защото осигуряват почти 100% точност на разпределение на семената при сеене в съчетание с висока работна скорост,което води до много висока производителност и равномерен посев.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

 

steyr  mazzotti logo  lemken logo  toselli logo  pasquali  mater-macc  pneusej logo   tume logo       tmc    calderoni.jpg     david.jpg    jimpa dal-bo  agrimix rmlogo nardi    krampe logo   cicoria logo frame logo mecmar logo ptm.jpg   

Член на асоциацията AgroTech Final 2021